19.08.15

Trouwen in Pijnacker in Het Witte Huis | Tamara en Alex

Fotoblog

Eindelijk weer eens een bruiloft in mijn eigen woonplaats! en wat voor een….

Alex en Tamara trouwen in Pijnacker en zijn beide leerkrachten op de basisschool (Keizerskroon en Beatrixschool), dus bekende gezichten in het dorp. Daarnaast is Tamara dochter van de groenteboer Andre Paap, die ook iedereen kent. Dus het hele dorp liep uit om dit mooie stel te zien trouwen!

De dag begon bij de ouders van Tamara thuis waar de voorbereidingen getroffen werden en de jurk werd aangetrokken. Alex versierde ondertussen met een vriend de bakfiets waarmee hij Tamara ging ophalen. De fotoshoot hebben we gedaan bij Lijm en Cultuur in Delft, een mooie industriële fotolocatie. Na de fotoshoot zijn Tamara en Alex met hun daggasten eerst gaan dineren in Het Witte Huis Pijnacker, waar daarna ook de trouwceremonie werd gehouden. Zelden heb ik zo’n volle trouwzaal gezien! en als afsluiter natuurlijk de beroemde balkonscène bij het Witte Huis waar Alex het niet kon laten nog even een selfie te maken :-)….. (ik geef je groot gelijk hoor Alex!). De dag werd afgesloten met een borrel op het schoolplein van de Beatrixschool en een feest bij de Drie Heeren. Kortom, het was een fantastische dag!

Met onderstaande foto’s hoop ik jullie een glimp mee te geven van hoe deze dag is verlopen.

Tamara en Alex, van harte gefeliciteerd!

Trouwen in Pijnacker

fotoshoot bij Lijm en Cultuur in DelftFotoshoot bij Lijm en Cultuur in DelftTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte HuisTrouwen in Pijnacker Het Witte Huis