28.03.18

Trouwen in de Hangar van Genk | België

Bruiloft | Fotoblog

Het was een ware Winter Wonder Wedding, Charlotte & Laurent trouwen in de Hangar van Genk, Belgie, compleet met (nep)sneeuw, (plastic) ijsberen en (echte!) alpaca’s….

De dag begon met de ceremonie in de Sint-Mauritius Kerk in Bilzen vlak bij het huis van Charlotte en Laurent. Na een mooie intieme ceremonie met veel humor van de sprekers kwam er een knallende exit uit de kerk waar ze bedolven werden door zakjes met nep sneeuw. Dit is trouwens niet gemakkelijk uit je haar te krijgen! 😉

Aanlsuitend was de receptie en het feest in de Hangar 58 in Genk. Een te gekke zaal die volledig in winterse sferen was gebracht. De video mapping projecties op de muren van het binnenplein waren daarbij echt waanzinnig.

Het diner werd af en toe onderbroken door mooie speeches, presentaties en als topstuk een FLASHMOB van alle vrienden en familie met een mooie emotionele bruid en vele knuffels na afloop tot gevolg. Het feest ging daardoor dan ook van start met een BANG! Een openingsdans omringd met sterretjes, een dansvloer vol tijdens het eerste slow dance nummer en een dansende menigte tijdens de steengoeie band Soul Solution tot in de late uurtjes.

A winter wonder wedding to remember!

 

Trouwen in de Hangar van Genk, Belgie

Trouwlocatie: Sint-Mauritiuskerk Bilzen

Diner & Feestlocatie: Hangar 58 Genk

Wedding planner: Elke Ruysen, www.som-feest.be

Jurk: Le Chapeau

Bloemist: Jan de Ridder

Speciaal dank aan mijn second shooter voor deze dag Leonard Walpot!

 

Trouwfotograaf MooiBelicht