01.09.15

Over de TOP! | Trouwen in La Cantina | Annemieke & Roy

Fotoblog

Ai ai ai….

Hier moest ik wel even van bijkomen hoor, wat een feest!

Allereerst moet ik even zeggen dat het een grote eer was om door dit stel gevraagd te worden, want zij zijn beide namelijk zelf ook fotografen. Dat legt de lat toch nog net even ietsje hoger, omdat je weet dat er met andere ogen naar je werk gekeken gaat worden. Sterker nog…. zelfs tijdens de dag kreeg ik af en toe medelevende opmerkingen van Roy zoals “Slecht licht he?! Ik heb het wel te doen met je hoor!”.

Het leuke gezelschap en de uitbundigheid maakten de regen tijdens het trouwen in La Cantina meer dan goed. Wat een emoties zeg! Zo maak ik ze niet vaak mee.

En toen het feest begon, tja….. kijk zelf maar.

Trouwen in La CantinaTrouwen in La CantinaTrouwen in La CantinaTrouwen in La CantinaTrouwen in La CantinaTrouwen in La CantinaTrouwen in La Cantina