Goedkope fotograaf bruiloft

Goedkope fotograaf bruiloft

Op zoek naar een goedkope fotograaf voor jullie bruiloft? Zoek niet verder!

Jullie gaan binnenkort trouwen, de mooiste dag van jullie leven. Er komt heel veel bij kijken om deze dag tot een succes te maken, er moet van alles geregeld worden. Gelukkig is daar de ceremoniemeester voor, die alles in goede banen zal leiden. Wat ook snel ter sprake zal komen zijn de kosten die bij zo een dag komen kijken. Een prachtig trouwfeest kan snel in de papieren gaan lopen. Een van die kostenposten is de bruidsfotograaf die deze onvergetelijke dag komt vastleggen. Een trouwfotograaf is natuurlijk onmisbaar, en om de kosten toch wat beheersbaar te maken volgen in deze blog een aantal tips die je kunt gebruiken om een goede en toch betaalbare bruidsfotograaf te vinden.

De fotograaf standaard op iedere trouwfeest

De fotograaf mag gewoonweg niet ontbreken op het trouwfeest, omdat hij zorgt voor het enige tastbare wat overblijft van zo een heugelijke dag. Deze herinneringen zijn onbetaalbaar. Foto’s brengen je weer terug naar de gevoelens en emoties van de trouwdag. Een goede fotograaf voor jullie bruiloft is dus dan ook superbelangrijk. Hier bij Mooibelicht Fotografie kunt u terecht met al uw wensen wat betreft uw huwelijksdag. Onze prijzen zijn laag, en we hebben jarenlange ervaring opgebouwd in de bruidsfotografie. Waarom zou u voor ons kiezen wanneer u op zoek bent naar een goedkope, maar ook ervaren, professionele trouwfotograaf? Lees verder, en zie waarom.

• Mooibelicht is al sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van bruidsreportages.
• Mooibelicht is gevestigd in Pijnacker, maar het werkgebied beslaat heel Nederland, met ook af en toe een uitstapje naar het buitenland.
• Op de website vind je een heel uitgebreid indrukwekkend portfolio. Je kunt hier goed zien wat zoal de mogelijkheden zijn, en ik kan u verzekeren, bijna alles is mogelijk.
• Wij willen graag met de klant voorafgaand aan het huwelijksfeest een persoonlijk gesprek aan gaan. Tijdens dit gesprek wordt er stilgestaan bij jullie wensen. Er wordt vanzelfsprekend ook gesproken over de kosten, die in vergelijking met andere trouwfotografen, lager uitvallen. We zullen het zeker gaan hebben over de trouwlocatie die jullie in gedachten hebben. Ook zal er tijdens het gesprek te merken zijn of er een klik is tussen het bruidspaar en de fotograaf. Dit is belangrijk om de huwelijksdag ontspannen te laten verlopen, en zonder zo een klik is dat wat lastiger te realiseren.
• Wij zijn van mening dat een bruidsfotograaf op de heugelijke dag, zoveel mogelijk op de achtergrond moet blijven, en het bruidspaar in zijn waarde dient te laten, dus niet bijvoorbeeld om de 5 minuten een verzoek doen, om te gaan poseren. Dit maakt het allemaal net wat minder spontaan, en dat komt op zijn beurt de foto’s die gemaakt worden, niet ten goede. Wij vinden het belangrijk dat spontaniteit doorklinkt in de foto’s, dus geen gemaakte poses, maar wel, heel veel echte emoties, en echte momenten!
• Nu u toch op onze website verblijft, kunt u zien dat we tal van awards hebben gewonnen in de loop der jaren, zoals in 2018 de award trouwfotograaf van het jaar. In totaal gaat het om 40 awards! Het winnen van die awards geeft erkenning, en toont ook aan dat we op de goede weg zitten. Maar het belangrijkste blijft dat de bruidsparen tevreden moeten zijn met hun foto’s, want een award winnen voor een foto waar het betreffende bruidspaar niet tevreden over is, geeft ons geen goed gevoel.
• Ook staan er op de site referenties van mensen die eerder klant van ons zijn gewenst. U kunt dus zien dat we niet overdrijven, wanneer we zeggen dat we tot de beste bruidsfotografen van Nederland behoren, en daar zijn we ontzettend trots op.
• Op deze website kunt u ook de tarieven zien die wij berekenen. Een trouwreportage maken van uw huwelijksfeest is altijd maatwerk, omdat elk trouwfeest uniek is. U krijgt van ons altijd een offerte toegestuurd. Op de tarieven pagina, te vinden onder info – prijzen, kun je ook direct controleren of op uw trouwdag de fotograaf nog beschikbaar is, door het invullen van een kort formulier. U krijgt dan altijd snel een reactie terug. harstikke handig!
• Verder staan er op de website nog diverse blogs, die u een goede indruk geven van de diversiteit van de fotograaf. En deze blogs kunnen u misschien weer inspireren.

Fotograferen en nog eens fotograferen

De fotograaf op uw huwelijk zal zich de hele dag bezighouden met fotograferen, dat spreekt voor zich. Deze huwelijk foto’s krijgen jullie op 2 media aangeleverd, als een schitterend fotoboek, waarin jullie naar hartenlust kunnen bladeren, en herinneringen ophalen. Leuk voor jullie zelf. maar ook voor jullie eventuele kinderen later. Niet alleen de trouwdag zelf is een spannende ervaring, maar ook het voor de eerste keer zien van dit trouwboek. Jullie kunnen voor het ontwerp zelf ideeën aandragen, of het design compleet aan de fotograaf overlaten. Aan jullie de keuze! Sowieso is het trouwboek een prachtige herinnering aan een prachtige dag. Wanneer we jullie helemaal blij zien worden bij het bekijken van het Trouwboek, weten we dat we het goed hebben gedaan, en daar doe je het voor. En daarnaast zullen jullie ook alle foto’s in een hoge resolutie aangeleverd gaan krijgen op een USB-stick, te gebruiken op elke pc, laptop, tablet, zodat u overal uw foto’s tot je beschikking hebt. Wat ook aardig is om even te bekijken op de website is de pagina “over mij”, te vinden onder info-over mij. Hier legt de trouw fotograaf (sommigen noemen het ‘fotograaf bruiloft‘) uit hoe hij te werk gaat, en hij vertelt hier ook het een en ander over zichzelf. Leuk om even te bekijken.

goedkope fotograaf bruiloft award

Award winnende specialist op het gebied van trouwfotografie

Mooibelicht Fotografie is de award winnende specialist op het gebied van Trouwfotografie. Wij doen dit al, met ontzettend veel plezier, sinds 2005. Wij hanteren scherpe prijzen, en doen 100 procent ons best om aan al jullie wensen te voldoen. Wat we willen bereiken is het perfect weergeven van de emoties die vrijkomen op jullie huwelijksdag. Geen moeilijkdoenerij, jullie zijn het middelpunt van de belangstelling! Geniet met volle teugen van de belangrijkste dag van je leven.

Wij wensen jullie alvast een fantastische trouwdag toe, die hopelijk door ons gefotografeerd mag gaan worden!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *