Bruiloft in Amsterdam

Bruidsfotograaf den haag rotterdam delft trouwfotograaf mooibelicht

Trouwen in Amsterdam in de zomer? Dan denk je aan varen met een bootje door de grachten.

Het is altijd bijzonder om de trouwdag van andere fotografen te mogen fotograferen. Willem is namelijk samen met zijn broer ook actief in de trouwbranche. Extra druk dus voor mij om mooie foto’s te maken en een serie te maken waarmee Willem en Nienke hun bruiloft nog lang kunnen herbeleven.

Nienke en Willem wonen in een mooie oude kerk in Haarlem waar ze iedereen ontvingen en proostten op de mooie dag die ging komen.

Van daaruit reden we met de oude Lotus, die Willem zelf opgeknapt heeft naar Amsterdam om daar een heerlijk boottochtje te maken over de zonnige Amsterdamse grachten.

Na een lunch in het Pulitzer Hotel volgde er een “balonnenoptocht” naar de Noorderkerk, langs typisch Amsterdamse winkeltjes en andere stadse taferelen. In de Noorderkerk was het een mooi samenzijn van vrienden, familie en collega’s. Het prachtige licht dat binnenviel was de kers op de taart.

Het was een geweldige mooie trouwdag in Amsterdam, dank je wel Nienke en Willem dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen en ik hoop dat jullie aan de hand van de foto’s nog heel lang na kunnen blijven genieten!

 

Trouwreportage MooiBelicht


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *