Trouwreportage

trouwreportage fotograaftrouw fotograaf Rotterdamtrouwreportage bijzondertrouwreportage fotograaf

 

Trouwreportage gewenst? Voor het maken van een unieke trouwreportage zijn jullie bij Mooibelicht Fotografie aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met foto’s als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

 

Een volledige trouwreportage bestaat ongeveer uit 300-400 foto’s die jullie in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Een selectie van de trouwreportage zal voor jullie binnen twee weken als online slideshow te zien zijn. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de trouwreportage het best tot zijn recht te laten komen.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een trouwreportage van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.