Mijn website is onder constructie. Hij wordt omgebouwd tot iets heeeel moois 🙂

Als je contact met mij op wilt nemen dan kan dat via 06-50207140 of info@mooibelicht.nl

Wil je meer van mijn werk zien?

Kijk dan even op mijn Instagram pagina.

Groet,

Christiaan

“Het is hem gelukt om juist die momenten vast te leggen die onze dag en onze relatie zo bijzonder maakten. Iedere keer als we de foto’s terug zien, dan herbeleven we niet alleen de dag zelf, maar ook de emoties die we beide hadden.” – Maaike en Eelco
“We willen MooiBelicht van harte aanraden als documentair fotograaf om de mooie, spontane en grappige momenten binnen je gezin vast te leggen!”            Anne en Jur

Een trouwdag is leuk, spannend, bijzonder en emotioneel. Een samenkomst van familie en vrienden speciaal voor jullie. De momenten die ontstaan op een trouwdag weten zich vaak moeilijk te omschrijven, maar als ik die momenten vang in een foto die jullie het verhaal verteld, dan is mijn missie geslaagd.
Het overhandigen van het eindresultaat is nog zo’n bijzonder moment. Samen hebben wij een trouwalbum gemaakt. Jullie de keuzes, ik het ontwerp. Of soms mag ik zelfs bruidsparen compleet gaan verrassen met mijn eigen creativiteit. Wat jullie willen! De spanning is voelbaar op het moment waarop het boek klaar ligt op tafel om voor het eerst open gedaan te worden.
De blijdschap die volgt is waar ik het voor doe.
MooiBelicht Bruidsfotografie maakt bijzondere trouwfoto’s om een leven lang jullie trouwdag opnieuw te beleven. Als journalistieke bruidsfotograaf kies ik er voor om jullie trouwdag vast te leggen zonder dat jullie gestoord worden. Het vastleggen van echte momenten en emoties is wat de bruidsfotografie zo bijzonder maakt. In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een idee krijgen van de foto’s die ik maak. Bij het kopje over ons staat wat meer informatie over onze manier van werken. Tot slot kunnen jullie in het blog de laatste trouwreportages bekijken. Sinds een aantal jaar geef ik ook workshops bruidsfotografie aan andere bruidsfotografen. Heel leuk om te doen!

TROUWDATUM RESERVEREN
Echte momenten, niet geposeerd!
Als bruidsfotograaf is Mooibelicht Trouwreportages sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van fotojournalistieke bruidsfotografie. Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag.
Daarom kies ik er als bruidsfotograaf voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn om bijzondere beelden te creëren en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven de dag en ik leg hem vast.

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto’s te zien zijn. De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje”…… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.
Mooibelicht Fotografie is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Ik reis overal heen waar bruidsfotografie of een familiedocumentaire gewenst is. Uiteindelijk krijgen jullie altijd de foto’s in hoge resolutie op USB en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.

NON-Traditionele Bruidsfotograaf
Als jullie op zoek zijn naar bijzondere foto’s die net even anders zijn dan wat je gewend bent van traditionele trouwfotografie, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!
Creatief, intiem, met oog voor detail
Als jullie niet de hele dag willen poseren voor trouwfoto’s, maar vooral lekker willen gaan genieten van jullie trouwdag, dan is het fijn om een bruidsfotograaf te hebben die op de achtergrond werkt en vervolgens wel alle bijzondere momenten op een mooie manier vastlegt. Creatieve foto’s die de intimiteit en het verhaal van jullie trouwdag vertelt.

Over Mij
Tegenwoordig kom je de term “Journalistieke Bruidsfotografie” overal tegen, maar wat is het nou eigenlijk?
De opleiding Journalistiek Vrije Universiteit Amsterdam zegt er het volgende over: “Journalistieke kwaliteit zit niet alleen in een feitelijk juiste berichtgeving. Hoe je het nieuws vertelt is even belangrijk. Nieuws is niet alleen een representatie van de werkelijkheid. Het omgekeerde is ook waar. Om de werkelijkheid te begrijpen, maken mensen gebruik van de woorden, de verhalen en de kaders die de journalistiek aanreikt. Journalistiek bedrijven betekent dan ook keuzes maken: journalist ben je niet voor jezelf, je werk heeft pas nut als het een publiek bereikt. Onze stelling is dat journalisten zich bewust moeten zijn van hun rol in de samenleving; hun weergave van het nieuws heeft invloed op de manier waarop het publiek de werkelijkheid ervaart.”

Als wij deze mooie stelling gaan vertalen naar de manier waarop wij een trouwdag fotograferen, dan zien wij hier zeer veel overeenkomsten in. Iedereen kan met een camera wat foto’s maken op een bruiloft (een feitelijk juiste berichtgeving), maar de manier waarop het gebeurd zal het bruidspaar uiteindelijk beïnvloeden op de manier waarop zij hun bruiloft ervaren en er op terug gaan kijken. Journalistieke Bruidsfotografie betekend ook keuzes maken, bruidsfotograaf ben je niet voor jezelf, de fotoreportage heeft pas waarde als het bruidspaar hiermee geraakt wordt. De gevoelens, emoties en bijzondere momenten van de trouwdag moeten bij het bekijken van de foto’s herbeleefd worden. Dat is ons uitgangspunt.
Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat wij willen tijdens jullie trouwdag! Daarom kiezen wij ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie trouwdag. Wij vangen de mooiste momenten zoals ze zijn en zullen jullie niet laten poseren. Jullie beleven jullie dag en wij leggen hem vast op een creatieve manier.
 
Ik probeer zo veel mogelijk mijn hart te volgen en te genieten van het leven. In 2007 ben ik getrouwd met Marjolijn en samen hebben we al veel van de wereld kunnen zien. Onze twee jongens, nu 4 en 8, hopen we ook nog vaak mee te kunnen nemen naar de vele bijzondere plekken op deze aarde.

MooiBelicht Trouwreportages is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Als jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf en een unieke fotoreportage willen van jullie mooiste dag, neem dan snel contact met ons op voor beschikbaarheid.
Als onze manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laten wij jullie graag meer van ons werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar.


Trouwen i

Op zoek naar een Trouwfotograaf in Rotterdam ?

Voor het boeken van een trouwfotograaf Rotterdam zijn jullie bij Mooibelicht Trouwreportages aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met foto’s als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

 

Trouwfotograaf MooiBelicht

 

Trouwfotograaf MooiBelicht

 

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

 

Een volledige reportage van een trouwfotograaf in Rotterdam bestaat ongeveer uit 300 tot 400 foto’s die jullie allemaal in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Door de trouwfotograaf zal voor jullie binnen twee weken een slideshow met jullie bruidsfotografie online gezet worden. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de trouwfotografie in Rotterdam het best tot zijn recht te laten komen.

Waarom is het slim om voor een ervaren trouwfotograaf Rotterdam te kiezen? Indien jullie trouwfoto’s willen hebben waar je nog jarenlang van kunt genieten dan weet je met een ervaren trouwfotograaf Rotterdam zeker dat alle mooie plekjes gevonden worden en de belangrijke momenten op een geweldige en creatieve manier gefotografeerd worden. Tevens kan ik een schitterend trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Op deze manier kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie trouwfoto’s. Het fotoboek kan geheel naar jullie wensen aangepast worden.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een trouwreportage van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.

Bruidfotografie Fotograaf Trouwfotograaf MooiBelicht

Het verzorgen van een bruidsreportage gaat verder dan het vastleggen van bijzondere momenten. Doordat ik het moment fotografeer zoals deze op dat moment is, kunnen emoties verpakt worden in een prachtig plaatje. Daardoor gaat jullie bruidsreportage écht een verhaal vertellen. Als ervaren en passievolle trouwfotograaf maak ik dan ook zo min mogelijk gebruik van posities of situaties die gedirigeerd zijn. Zo wordt de herinnering aan de mooiste dag van jullie leven levendig gehouden.

Als trouwfotograaf voor de omgeving Rotterdam leg ik de sfeer van het moment vast zoals deze is. Of dat nu bij het aantrekken van de bruidsjurk is, de ceremonie of het spetterende avondfeest. Daardoor ontstaat er een reportage die het persoonlijke verhaal van jullie trouwdag vertelt. Niet alleen nu, maar ook nog over een lange tijd. Als ervaren trouwfotograaf lever ik dan ook graag een bijdrage aan wat de meest bijzondere dag van jullie leven moet worden.

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

Het stadhuis van Rotterdam heeft een van de mooiste trouwzalen van Nederland.  Daarnaast kent Rotterdam een aantal geweldige plekken voor een bruidsfotoshoot. Dit kan zijn ergens aan de Maaskade met een mooi uitzicht over de skyline van de stad. Ook onder, rond en op de Erasmusbrug kan mooie foto’s opleveren. De kop van zuid met Hotel New York, de Maastunnel, de watertaxies en het park bij de Euromast zijn allemaal mooie plekken voor een bruidsreportage. Wat Rotterdam ook veel te bieden heeft zijn rauwe industriële plekken in het havengebied, zoals de Heijplaat, Pernis of de Waalhaven.

 

Tevens kan ik een schitterend trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Op deze manier kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie bruidsfoto’s. Het fotoboek kan geheel naar jullie wensen aangepast worden.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze bruidsreportage jullie aanstaat.

Als trouwfotograaf ben ik de hele dag dichtbij jullie. Toch probeer ik mezelf zo onzichtbaar mogelijk op te stellen om spontane gebeurtenissen en momenten op een bijzondere wijze vast te kunnen leggen. Dit kan een klein gebaar zijn tussen familieleden of gasten, een betekenisvolle gezichtsuitdrukking van de bruidegom of zelfs een traan van geluk. Al deze momenten vang ik voor mijn lens en verpak ik in een treffende foto waarin jullie de sfeer van de dag steeds weer opnieuw beleven.

Op deze manier vertelt jullie reportage echt een verhaal. Natuurlijk is het daarbij heel fijn om dit later nog eens rustig terug te kunnen zien. Want zeker op de meest bijzondere dag van jullie leven gaan er veel indrukken, momenten en sferen aan jullie voorbij. Als trouwfotograaf sta ik daarin graag voor jullie klaar. Door mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak streef ik er telkens weer naar om een bijzondere herinnering te leveren van jullie trouwdag.

Omdat ik op de dag zelf veel bij jullie als bruidspaar in de buurt bent, is het belangrijk dat de onderlinge klik goed is. Dat geeft jullie vertrouwen waardoor jullie jezelf kunnen zijn als de lens in de buurt is. Ook als jullie speciale wensen hebben sta ik als trouwfotograaf graag voor jullie klaar. Op deze manier werken we samen toe naar een onvergetelijke dag die op prachtige wijze voor jullie wordt vastgelegd. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Trouwfotografie Mooibelicht

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie