Portret aan de deur

Lijkt het je leuk om een professioneel portret te laten maken?
Alleen, samen of met het hele gezin? Het kan… en je hoeft er de deur nauwelijks voor uit.
Want het portret wordt gemaakt voor je eigen woning!

In de Kerstvakantie heb ik al een soortgelijke actie gedaan. Wellicht heb je de foto’s gezien in de Telstar 🙂

Waarom?

In deze vreemde tijd zijn we veelal op ons eigen huis aangewezen. We kunnen niet bij veel mensen op bezoek of mensen uitnodigen. Hoe leuk is het dan om de mensen die je dierbaar zijn een mooi portret te kunnen sturen die gemaakt is voor je eigen woning! Of het is alweer veel te lang geleden dat jullie een mooi familieportret hebben laten maken, dus dan is dit een mooie kans om dat weer eens te laten doen.

De kids van Fam. Langstraat voor hun deur

Wie ben ik?


De afgelopen 12 jaar woon ik samen met mijn gezin op de Hunze (Koningshof) in Pijnacker. Ik ben full time professioneel trouwfotograaf, maar helaas is 2020 iets anders verlopen dan verwacht en ziet het trouwseizoen van 2021 er ook niet rooskleurig uit, met vrijwel geen huwelijken, waardoor ik mij nu ook op andere soorten fotografie ben gaan richten zoals bedrijfsfotografie en familiefotografie. In de kerstvakantie heb ik deze “Voordeur portret actie” al een keer gedaan en vanwege het grote succes doe ik dat graag nog een keer in de voorjaarsvakantie. Ik hoop weer veel mensen blij te gaan maken met een serie mooie portretten.

Fam Knijnenburg voor hun deur
Iris en Eline Boerman bij hun voor de deur

Wat en hoe?


Tijdens de voorjaarsvakantie (20-27 feb) kan ik op verschillende dagen en tijden even bij jullie langs komen voor het maken van een portret voor de deur.
Trek een lekkere dikke trui aan en ik zorg binnen 10 minuten voor een paar mooie foto’s van jullie als gezin, de kids apart of jullie als stel met z’n twee.
Na aflevering van de foto’s zal ik dan een linkje sturen met een Tikkie, waarin je zelf het bedrag mag invullen wat je over hebt voor deze foto’s.
Alle bijdragen worden zeer gewaardeerd!

Als je ook een Foto portret aan de deur wilt laten maken dan kan je via dit formulier je opgeven en een voorkeursdag en – tijd aangeven:

Ik zal zsm even contact opnemen om onze afspraak te bevestigen.

Ik kijk er naar uit om jou / jullie mooi op de foto te zetten!

Vriendelijke groet,

Christiaan de Groot

Christiaan, Marjolijn, Remy en Quinn

Portfolio Familie fotografie

Meer informatie over Familie documentaire fotografie

Bedrijfsfotografie

Meer informatie over bedrijfsfotografie

Trouwreportages

Bruidsfotograaf Rotterdam Den Haag Utrecht Amsterdam
Trouwen in het bos bij Landgoed Rhederoord

Meer informatie over Trouwreportages

Workshop Portret- en Kinderfotografie

Heb jij een mooie camera gekocht, maar je vindt het lastig om de camera van de automatische stand af te halen en ECHT mooie foto’s te maken? Dan is deze cursus van 3 avonden echt iets voor jou. Je leert alles over de juiste camera instellingen, het gebruik van het aanwezige licht en mooie composities.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop Portret- en Kinderfotografie

Workshop iPhone/Mobiele fotografie

Wist jij al dat je ook met je telefoon je belichting kan aanpassen, vast kan zetten of je focus punt kan kiezen? Met deze workshop haal je het maximale uit je telefoon om ook hier fantastisch mooie foto’s mee te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop iPhone/Mobiele fotografie

Workshop Landschapsfotografie

Ben jij een buitenmens en neem jij graag je camera mee op pad om de mooiste landschappen vast te leggen? Met deze workshop leer je het mooiste licht te vangen en de beste composities te vinden.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop Landschapsfotografie