Portret aan de deur

Lijkt het je leuk om een professioneel portret te laten maken?
Alleen, samen of met het hele gezin? Het kan… en je hoeft er de deur nauwelijks voor uit.
Want het portret wordt gemaakt voor je eigen woning!

Marjolijn en Remy voor hun deur

Waarom?

In deze vreemde tijd zijn we nu ook tijdens de feestdagen veelal op ons eigen huis aangewezen. We kunnen niet bij veel mensen op bezoek of mensen uitnodigen. Hoe leuk is het dan om de mensen die je dierbaar zijn een mooi portret te kunnen sturen die gemaakt is voor je eigen woning!

Wie ben ik?


De afgelopen 12 jaar woon ik samen met mijn gezin op de Hunze (Koningshof) in Pijnacker. Ik ben full time professioneel trouwfotograaf, maar helaas is dit jaar iets anders verlopen dan verwacht, met vrijwel geen huwelijken, waardoor ik mij nu ook op andere soorten fotografie moet gaan richten. Met deze actie zo vlak voor de feestdagen hoop ik een hoop mensen blij te gaan maken.

Fam Knijnenburg voor hun deur

Wat en hoe?


Komend weekend kan ik op verschillende dagen en tijden even bij jullie langs komen voor het maken van een portet voor de deur.
Trek een lekkere dikke trui aan, neem eventueel iets van kerstversiering mee naar buiten en ik zorg binnen 10 minuten voor een paar mooie foto’s.
Ook zal ik dan een linkje sturen met een Tikkie, waarin je zelf het bedrag mag invullen wat je over hebt voor deze foto’s.
Alle bijdragen worden zeer gewaardeerd!

Als je ook een Foto portret aan de deur wilt laten maken dan kan je via dit formulier je opgeven en een voorkeursdag en – tijd aangeven:

Ik zal zsm even contact opnemen om onze afspraak te bevestigen.

Ik kijk er naar uit om jou / jullie mooi op de foto te zetten!

Vriendelijke groet,

Christiaan de Groot

Christiaan, Marjolijn, Remy en Quinn

Portfolio Familie fotografie

Meer informatie over Familie documentaire fotografie