05.10.17

Jouw trouwfoto’s in 2017 nu voor Serious Request

Homepage

Ga jij trouwen in 2017, wil jij waanzinnige trouwfoto’s en wil je ook graag kinderen met longontsteking helpen? Christiaan de Groot van MooiBelicht Trouwreportages is dit jaar benoemd tot trouwfotograaf van het jaar door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) en wilt een complete trouwreportage beschikbaar stellen voor het Rode Kruis en het bestrijden van longontsteking. Normaal gesproken kost een fotoreportage van de hele trouwdag gemiddeld 2000 euro, dus dat is het streefbedrag. Maar als dat te veel is voor jullie of je wilt meer geven? Dan mag het ook een ander bedrag worden. Ga je niet trouwen, maar je vindt dit wel een gave actie, dan mag er natuurlijk altijd gedoneerd worden.

Voorwaarden:

  • De bruiloft moet zijn op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag in 2017
  • De bruiloft moet op max. 3 uur rijden van Den Haag zijn. (bij bruiloften met langere reisduur of in het buitenland graag even contact opnemen met cdg@mooibelicht.nl)
  • De fotograaf zal de gehele dag aanwezig zijn vanaf de voorbereidingen van de bruid tot en met het feest.
  • Minimaal 300 foto’s zullen volledig bewerkt in Hoge resolutie worden afgeleverd op USB.

De actie is te vinden op:  https://kominactie.3fm.nl/actie/jouw-trouwfotos-in-2017-nu-voor-serious-request

Heb je vragen over deze actie, de voorwaarden of de manier van werken, dan kun je contact opnemen met Christiaan de Groot, cdg@mooibelicht.nl 0650207140