mentoring voor bruidsfotografen

Mentoring

Waarom zou je voor mentoring / coaching kiezen in plaats van een workshop?
In een workshop krijg je in 1 dag vaak zoveel nieuwe informatie, dat het lastig is al deze dingen te implementeren. Daarnaast hoor je vaak in een workshop een hoop dingen die je misschien al wist of waar je interesse nu niet in ligt. In een mentoring traject van 3, 6 of 12 maanden gaan we samen aan de slag om de focus te leggen op punten waar jij in kan verbeteren. 100% customized dus! Daarnaast zullen we niet alle verbeterpunten tegelijk behandelen, waardoor je rustig de tijd hebt om alles een voor een aan te pakken. Ik ben daarbij jouw stok achter de deur, want wij zullen regelmatig contact hebben om de voortgang te bekijken en te bespreken.

 

 

Elk mentoring traject begint met een eerste gesprek van 4 uur, waarbij wij je fotografie en je bedrijfsvoering gaan analyseren. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat je doelstellingen zijn voor de toekomst. Aan de hand hiervan schrijven we een plan uit om deze doelstellingen te behalen.

Bij sommige fotografen zullen we er voor kiezen meer de nadruk te leggen op ontwikkeling als journalistieke fotograaf, bij anderen meer begeleiding bij het maken van creatieve fotoshoot foto’s, of workflow / nabewerking, meer omzet behalen of het verbeteren van bedrijfsprocessen. We gaan doen wat het beste bij jou past en waar jij je in wilt ontwikkelen.

 

Opties

Mentoring is beschikbaar voor:

1 uur: €95

1 dag (8 uur): €695

3 mnd, totaal 10 uur (1x 4 uur + 2x 3 uur): €849

6 mnd, totaal 19 uur (1x 4 uur + 5x 3 uur): €1595

12 mnd, totaal 31 uur (1x 4 uur + 7x 3 uur + 4x 1,5 uur): €2595

Alle prijzen zijn ex 21% BTW en in termijnen te betalen.

 

Disclaimer: Een mentoring traject van 3 maanden

of langer vraagt ook een flinke inzet van de fotograaf zelf.

Hoe groter de inzet, hoe meer resultaat je zult boeken!Blijf op de hoogte van toekomstige workshops door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Schrijf je nu in

Mÿn laatste blogs