Fotograaf huwelijk

 

Fotograaf huwelijk gewenst? Voor een huwelijksfotograaf op jullie huwelijk zijn jullie bij Mooibelicht Fotografie aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met een trouwreportage als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

Trouwfotograaf Rotterdam MooiBelicht

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

De fotograaf op jullie huwelijk zal een reportage maken van ongeveer 300-400 foto’s die jullie in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Een selectie van de reportage zal voor jullie binnen twee weken als online slideshow te zien zijn. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de trouwreportage het best tot zijn recht te laten komen.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of de fotograaf van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie huwelijk.

Trouwfotograaf MooiBelicht

 

bruidsfotografie Fotograaf BruidsforograafMooibelicht