Fotograaf Delft Trouwreportages

Rotterdam Trouwfotografie 

Fotograaf in Delft gewenst voor een trouwreportage? Voor het boeken van een fotograaf in Delft zijn jullie bij Mooibelicht Fotografie aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met foto’s als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

Trouwfotografie Bruidsreportage MooiBelicht

Een volledige trouwreportage bestaat ongeveer uit 300-400 foto’s die jullie in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Door de bruidsfotograaf zal voor jullie binnen twee weken een slideshow online gezet worden. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de trouwreportage in Delft het best tot zijn recht te laten komen.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een trouwreportage van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.

Trouwfotograaf MooiBelicht