Buiten Fotoshoot locatie - MooiBelicht Trouwreportages

Mijn website is onder constructie. Hij wordt omgebouwd tot iets heeeel moois ūüôā

Als je contact met mij op wilt nemen dan kan dat via 06-50207140 of info@mooibelicht.nl

Wil je meer van mijn werk zien?

Kijk dan even op mijn Instagram pagina.

Groet,

Christiaan

‚ÄúHet is hem gelukt om juist die momenten vast te leggen die onze dag en onze relatie zo bijzonder maakten. Iedere keer als we de foto‚Äôs terug zien, dan herbeleven we niet alleen de dag zelf, maar ook de emoties die we beide hadden.‚ÄĚ ‚Äď Maaike en Eelco
‚ÄúWe willen MooiBelicht van harte aanraden als documentair fotograaf om de mooie, spontane en grappige momenten binnen je gezin vast te leggen!‚ÄĚ            Anne en Jur

Een trouwdag is leuk, spannend, bijzonder en emotioneel. Een samenkomst van familie en vrienden speciaal voor jullie. De momenten die ontstaan op een trouwdag weten zich vaak moeilijk te omschrijven, maar als ik die momenten vang in een foto die jullie het verhaal verteld, dan is mijn missie geslaagd.
Het overhandigen van het eindresultaat is nog zo’n bijzonder moment. Samen hebben wij een trouwalbum gemaakt. Jullie de keuzes, ik het ontwerp. Of soms mag ik zelfs bruidsparen compleet gaan verrassen met mijn eigen creativiteit. Wat jullie willen! De spanning is voelbaar op het moment waarop het boek klaar ligt op tafel om voor het eerst open gedaan te worden.
De blijdschap die volgt is waar ik het voor doe.
MooiBelicht Bruidsfotografie maakt bijzondere trouwfoto’s om een leven lang jullie trouwdag opnieuw te beleven. Als journalistieke bruidsfotograaf kies ik er voor om jullie trouwdag vast te leggen zonder dat jullie gestoord worden. Het vastleggen van echte momenten en emoties is wat de bruidsfotografie zo bijzonder maakt. In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een idee krijgen van de foto’s die ik maak. Bij het kopje over ons staat wat meer informatie over onze manier van werken. Tot slot kunnen jullie in het blog de laatste trouwreportages bekijken. Sinds een aantal jaar geef ik ook workshops bruidsfotografie aan andere bruidsfotografen. Heel leuk om te doen!

TROUWDATUM RESERVEREN
Echte momenten, niet geposeerd!
Als bruidsfotograaf is Mooibelicht Trouwreportages sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van fotojournalistieke bruidsfotografie. Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag.
Daarom kies ik er als bruidsfotograaf voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn om bijzondere beelden te cre√ęren en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven de dag en ik leg hem vast.

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto‚Äôs te zien zijn. De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto‚Äôs bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en ‚Äúeven lachen naar het vogeltje‚Ä̂Ķ‚Ķ Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto‚Äôs zullen jullie geluk uitstralen.
Mooibelicht Fotografie is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Ik reis overal heen waar bruidsfotografie of een familiedocumentaire gewenst is. Uiteindelijk krijgen jullie altijd de foto’s in hoge resolutie op USB en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.

NON-Traditionele Bruidsfotograaf
Als jullie op zoek zijn naar bijzondere foto’s die net even anders zijn dan wat je gewend bent van traditionele trouwfotografie, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!
Creatief, intiem, met oog voor detail
Als jullie niet de hele dag willen poseren voor trouwfoto’s, maar vooral lekker willen gaan genieten van jullie trouwdag, dan is het fijn om een bruidsfotograaf te hebben die op de achtergrond werkt en vervolgens wel alle bijzondere momenten op een mooie manier vastlegt. Creatieve foto’s die de intimiteit en het verhaal van jullie trouwdag vertelt.

Over Mij
Tegenwoordig kom je de term ‚ÄúJournalistieke Bruidsfotografie‚ÄĚ overal tegen, maar wat is het nou eigenlijk?
De opleiding Journalistiek Vrije Universiteit Amsterdam zegt er het volgende over: ‚ÄúJournalistieke kwaliteit zit niet alleen in een feitelijk juiste berichtgeving. Hoe je het nieuws vertelt is even belangrijk. Nieuws is niet alleen een representatie van de werkelijkheid. Het omgekeerde is ook waar. Om de werkelijkheid te begrijpen, maken mensen gebruik van de woorden, de verhalen en de kaders die de journalistiek aanreikt. Journalistiek bedrijven betekent dan ook keuzes maken: journalist ben je niet voor jezelf, je werk heeft pas nut als het een publiek bereikt. Onze stelling is dat journalisten zich bewust moeten zijn van hun rol in de samenleving; hun weergave van het nieuws heeft invloed op de manier waarop het publiek de werkelijkheid ervaart.‚ÄĚ

Als wij deze mooie stelling gaan vertalen naar de manier waarop wij een trouwdag fotograferen, dan zien wij hier zeer veel overeenkomsten in. Iedereen kan met een camera wat foto‚Äôs maken op een bruiloft (een feitelijk juiste berichtgeving), maar de manier waarop het gebeurd zal het bruidspaar uiteindelijk be√Įnvloeden op de manier waarop zij hun bruiloft ervaren en er op terug gaan kijken. Journalistieke Bruidsfotografie betekend ook keuzes maken, bruidsfotograaf ben je niet voor jezelf, de fotoreportage heeft pas waarde als het bruidspaar hiermee geraakt wordt. De gevoelens, emoties en bijzondere momenten van de trouwdag moeten bij het bekijken van de foto‚Äôs herbeleefd worden. Dat is ons uitgangspunt.
Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat wij willen tijdens jullie trouwdag! Daarom kiezen wij ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie trouwdag. Wij vangen de mooiste momenten zoals ze zijn en zullen jullie niet laten poseren. Jullie beleven jullie dag en wij leggen hem vast op een creatieve manier.
 
Ik probeer zo veel mogelijk mijn hart te volgen en te genieten van het leven. In 2007 ben ik getrouwd met Marjolijn en samen hebben we al veel van de wereld kunnen zien. Onze twee jongens, nu 4 en 8, hopen we ook nog vaak mee te kunnen nemen naar de vele bijzondere plekken op deze aarde.

MooiBelicht Trouwreportages is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Als jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf en een unieke fotoreportage willen van jullie mooiste dag, neem dan snel contact met ons op voor beschikbaarheid.
Als onze manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laten wij jullie graag meer van ons werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar.


Trouwen i

Het zoeken naar de perfecte fotolocaties voor een fotoshoot buiten kan een lastige klus zijn.

Voor jullie heb ik daarom een flink aantal mooie en bijzondere fotolocaties voor een fotoshoot buiten in een overzichtelijke lijst gezet.

Een lijst die bestaat uit binnen fotoshoot locaties en een lijst uit Fotolocaties in de open lucht. Bij al deze Fotoshoot fotolocaties heb ik geprobeerd een link naar de desbetreffende website bij te voegen.

Mede omdat ik weet dat bruidsparen nergens op het internet een mooi overzicht kunnen vinden over mooie en bijzondere binnen fotoshoot locaties en buiten fotolocaties voor een fotoshoot heb ik voor jullie deze lijsten samengesteld. Op deze lijsten kunnen jullie als bruidspaar die ene fotolocatie vinden waar jullie een speciaal gevoel bij hebben vinden.

 

Fotolocaties fotoshoot Buiten

 

 

Buiten Fotoshoot locatie - MooiBelicht Trouwreportages
Buiten Fotoshoot locatie – MooiBelicht Trouwreportages

 

 

 

Fotoshoot fotolocaties Alpen aan de Rijn

– Avifauna http://www.avifauna.nl

– Staalweg, mooi uitzicht met molen op de achtergrond.

РArcheon   http://www.archeon.nl

– Bospark

РWeteringpark   http://www.alphens.nl/locaties/weteringpark.html

РPark Rijnstroom   http://www.alphens.nl/locaties/park-rijnstroom.html

– Zegerplas

РHeempark     http://www.alphens.nl/locaties/heempark-de-kromme-aar.html

 

Fotoshoot fotolocaties Amersfoort

РKunsthal Kade   http://www.kunsthalkade.nl

– Omgeving Soesterduinen

– Muurhuisjes

– Achter het station

 

Fotoshoot fotolocaties Amsterdam

РAmstelpark (rustig, waterpartijen, Japanse tuinen, geknipte heggen, fraaie bloemenperken, strak gras.   http://www.amstelpark.info

 

РNDSM werf (urban look, pakhuizen, kranen, uitgewoonde busjes en graffiti)    http://www.ndsm.nl

 

– Het Vondelpark met ‘t blauwe theehuis, of rustiger en net zo leuk: Het Twiske park;¬†¬† http://www.hetvondelpark.net

 

– De grachtengordel in de binnenstad (rondom de Magere brug);

 

– Rondom de Nieuwmarkt (zowel Chinatown als de Wallen);

 

– Rondom Muziekgebouw aan ‘t Ij;

 

Nabij Pulitzer Hotel Amsterdam - MooiBelicht Trouwreportages
Nabij Pulitzer Hotel Amsterdam – MooiBelicht Trouwreportages

 

Fotoshoot fotolocaties Baarn

РKasteel Groeneveld   http://www.kasteelgroeneveld.nl

– Theetuin

РDe Wintertuin   http://www.dewintertuinbaarn.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Breda

– Het Valkenbergpark + gebouw van de kma aan de buitenkant, Breda

РBegijnenhofje, Breda  http://www.begijnhofbreda.nl

 

РKasteel Bouvigne, Breda  http://www.landgoedbouvigne.nl/index.html

 

РOmgeving boswachter Liesbosch   http://www.boswachter-liesbosch.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Brummen

РKasteel Engelenburg   http://www.engelenburg.com/nl/home

 

Fotoshoot in de tuin van Kasteel Hooge Vuursche in Baarn
Fotoshoot in de tuin van Kasteel Hooge Vuursche in Baarn – MooiBelicht Trouwreportages

 

 

Fotoshoot fotolocaties Den Bosch:

– De Bossche Broek te Den Bosch met de skyline van Den Bosch op de achtergrond

 

– De Uilenburgh in Den Bosch en straatjes daarom heen (mooie panden, steegjes en de Binnendieze)

 

– De Armada in Den Bosch met het paleiskwartier en het oude pand van het stedelijk museum (SM’s)¬†¬† http://www.paleiskwartier.nl/index.php/armada-uitgelicht.

 

– De fiets en wandelbrug in Vught richting de Isabella-kazerne (veel groen, weilanden, dijkjes en slootjes)

 

Fotoshoot fotolocaties Den Haag

– Binnen & Buitenhof

 

– Landgoed Clingendael http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Landgoed-Clingendael.htm

 

РDen Haag binnen locatie hotel Den Indes.   http://www.desindes.nl

 

– Strand- Het parkje achter het schouwburg

 

Fotoshoot fotolocaties Driebergen-Rijsenburg (Bij Utrecht/Zeist)

–¬†Koepel van Beerschoten

 

Fotoshoot fotolocaties Dordrecht

РWantijpark   http://www.wantijpark.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Ede

РENKA-gebouw   https://www.ede.nl/gemeente/gemeentearchief/kennisbank/11-economisch-leven/enka-de-fabrieksgebouwen/

Fotoshoot fotolocaties Egmond aan Zee

– De Tropen http://detropen.info

 

Fotoshoot fotolocaties Eindhoven

РStrijp S terrain   http://www.strijp-s.nl/nl/home

– Genneper park

 

 

Fotoshoot fotolocaties Haarlem

Stadskweektuin     http://www.haarlemmerkweektuin.nl

– Ru√Įne van Brederode¬†¬†¬† http://www.heerlijkheid-brederode.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Heemstede

РOude Slot   http://www.postverkadegroep.nl/het_oude_slot/algemeen.html

– Groenendaal

 

2019 MooiBelicht Fotografie Trouwreportages- Strand Kijkduin buiten fotoshoot locatie
MooiBelicht Trouwreportages- Strand Kijkduin

 

Fotoshoot fotolocaties Helmond

kasteel Helmond   http://www.helmond.nl/Internet

– warandepark

Рkasteel Croij tussen Helmond en Aarle-Rixtel   http://www.kasteelcroy.nl

– Brandevoort

– de veste

 

Fotoshoot fotolocaties Hilversum

РBeeld en Geluid   http://www.beeldengeluid.nl

– GNR tussen Hilversum en Bussum

– Park Oude Haven

 

Fotoshoot fotolocaties Kampen

-bovenkerk, toplocatie, groot en mooie lichtinval bij zonlicht  http://www.debovenkerk.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Lage Vuursche

– omgeving (bosrijk)

 

Fotoshoot fotolocaties Leeuwarden

Groene ster

РPark Martenastate in het drop Koarnjum (vlakbij Leeuwarden)

 

Fotoshoot bij het Lange Voorhout in Den Haag
Fotoshoot bij het Lange Voorhout in Den Haag – MooiBelicht Trouwreportages

Fotoshoot fotolocaties Leiden

– burcht van Leiden

– straatjes, bruggetjes, hofjes

– Hortus

– rondom hooglandse Kerk

Рrondom Pieterskerk, Kloksteeg   http://www.pieterskerk.com/nl/

– langs Zoeterwoudse Singel/Plantsoen

– Polderpark Cronesteyn

 

Fotoshoot fotolocaties Lisse

Рkeukenhofkasteel    http://www.kasteelkeukenhof.nl

– keukenhofbos

– keukenhof zelf

 

Fotoshoot fotolocaties Lisserbroek

РOlmenhorst, landgoed met appelboomgaarden    http://www.olmenhorst.nl/het-landgoed/welkom.html

 

Fotoshoot fotolocaties Montfoort

РKasteel Montfort http://www.kasteelmontfort.eu

 

Fotoshoot fotolocaties Naarden

– achter de Vesting

 

 

Fotoshoot fotolocaties Noordwijk

– vuurtoren (plein)

– bollenvelden

– Noordwijk-Binnen: Voorstraat

РHuis ter Duin terras aan strand   http://www.huisterduin.com

– Bij Witsand

– Hogewegse Molen

 

Fotoshoot fotolocaties Noordwijkerhout

– Langevelderslag

– Wandelgebied bij het zweefvliegveld

 

Fotoshoot fotolocaties Nootdorp

– Dobbeplas

 

Fotoshoot fotolocaties Oegstgeest

– Leidse Hout

– Park rond kasteel Oud-Poelgeest

 

Fotoshoot fotolocaties Paterswolde (GR):

‚Ė™¬†¬† Landgoed Lenferdinge: Lemferdingerlaan 1 Paterswolde.¬†¬† http://www.landgoedlemferdinge.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Rotterdam

– Kop van Zuid, waaronder de Erasmusbrug, zijkant van het Luxor theater, metrotunnel Wilhelminapier, Hotel New York, de kade met zicht op de skyline, ingang van het fotomuseum, zitjes bij Las Palmas

 

– Boymans museum binnenplaats

 

– Museumpark

 

– Kunsthal, http://www.kunsthal.nl

 

– Schoonoord, is een mooie vervallen tuin

 

– Euromastpark

 

– Veerhaven, oude boten en skyline, jaren 50 straatbeeld, de voorkant van het Wereldmuseum is mooi

 

– Erasmusbrug aan de Noordkant, je kan er onder lopen

 

– huur een watertaxi en je kan vanaf het water diverse locaties fotograferen zoals de Erasmusbrug, Willemsbrug, havengebieden, Veerhaven, Hotel New York

 

– Willemsbrug

 

– Kubuswoningen,

 

– Euromast met uitzicht op de stad

 

– Trompenburg (in Kralingen, grote tuin met oude bomen)

 

– Park achter de Oliphant (op Zuid)

 

– SS Rotterdam

 

Fotoshoot fotolocaties Slochteren (GR)

‚Ė™¬†¬† ¬†Landgoed Fraeylemaborg¬†¬†¬† http://www.fraeylemaborg.nl/home.html

 

Bruidsfotografie van MooiBelicht - Landgoed Rijswijk
Landgoed Rijswijk – MooiBelicht Trouwreportages

 

Fotoshoot fotolocaties Utrecht

– Pandhof bij de Dom

– Nieuwegracht en omgeving

– Lepelenburg

– Wilhelminapark

– Botanische tuin Universiteitsmuseum http://www.universiteitsmuseum.nl/te-zien-en-te-doen/oude-hortus

 

 

Fotoshoot fotolocaties Voorhout

– Boerhaave tuin Vourhout

– ru√Įne van Teylingen¬†¬† http://www.kasteelteylingen.nl

 

Fotoshoot fotolocaties Vught

– Raadhuis Vught heeft rondom een park

РKasteel Maurick   http://www.maurick.nl

– Omgeving van het strandpaviljoen aan de IJzeren man

 

Fotoshoot fotolocaties Waalwijk

– Omgeving Loonse en Drunense duinen

– Heusden: oude binnenstad,

 

Fotoshoot fotolocaties Warmond

– recreatie eiland Koudenhoorn

– kerkhof met oude toren

– Park groot Leerust (met leuk theehuisje)

– de Pomp

– Zwanburgerroute, Heeren Schouten

– laan van Mari√ęnhaven

– golfclub Kagerzoom

Рhuys Warmont Met omliggend bos   http://huystewarmont.webs.com

 

Fotoshoot fotolocaties Wassenaar

– Westenbroekpark

– Meijendel

– Wassenaarseslag

РLandgoed de Horsten, van de koningin   http://www.overdehorsten.nl 

 

Fotoshoot fotolocaties Zandvoort

РLandgoed Elswout.    http://www.staatsbosbeheer.nl/locaties/zuid-kennemerland/landgoed elswout.aspx

– Het AWD

– het Groenendaalse bos

– toegankelijke tuin/park van Oranjerie Elswout

‘t Wed (tussen Zandvoort en Overveen, duin strandje en watertje