Bruidsreportage Rotterdam

Bruidsfotograaf RotterdamTrouwfotograaf RotterdamBruidsfotograaf RotterdamTrouwfotograaf Rotterdam

Bruidsreportage in Rotterdam gewenst? Voor het maken van een unieke bruidsreportage in Rotterdam zijn jullie bij Mooibelicht Fotografie aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met foto’s als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een bruidsreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

 

Een volledige bruidsreportage bestaat ongeveer uit 300-400 foto’s die jullie in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Een selectie van de bruidsreportage zal voor jullie binnen twee weken als online slideshow te zien zijn. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de bruidsreportage in Rotterdam het best tot zijn recht te laten komen.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze bruidsreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een bruidsreportage van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.