Mijn website is onder constructie. Hij wordt omgebouwd tot iets heeeel moois 🙂

Als je contact met mij op wilt nemen dan kan dat via 06-50207140 of info@mooibelicht.nl

Wil je meer van mijn werk zien?

Kijk dan even op mijn Instagram pagina.

Groet,

Christiaan

“Het is hem gelukt om juist die momenten vast te leggen die onze dag en onze relatie zo bijzonder maakten. Iedere keer als we de foto’s terug zien, dan herbeleven we niet alleen de dag zelf, maar ook de emoties die we beide hadden.” – Maaike en Eelco
“We willen MooiBelicht van harte aanraden als documentair fotograaf om de mooie, spontane en grappige momenten binnen je gezin vast te leggen!”            Anne en Jur

Een trouwdag is leuk, spannend, bijzonder en emotioneel. Een samenkomst van familie en vrienden speciaal voor jullie. De momenten die ontstaan op een trouwdag weten zich vaak moeilijk te omschrijven, maar als ik die momenten vang in een foto die jullie het verhaal verteld, dan is mijn missie geslaagd.
Het overhandigen van het eindresultaat is nog zo’n bijzonder moment. Samen hebben wij een trouwalbum gemaakt. Jullie de keuzes, ik het ontwerp. Of soms mag ik zelfs bruidsparen compleet gaan verrassen met mijn eigen creativiteit. Wat jullie willen! De spanning is voelbaar op het moment waarop het boek klaar ligt op tafel om voor het eerst open gedaan te worden.
De blijdschap die volgt is waar ik het voor doe.
MooiBelicht Bruidsfotografie maakt bijzondere trouwfoto’s om een leven lang jullie trouwdag opnieuw te beleven. Als journalistieke bruidsfotograaf kies ik er voor om jullie trouwdag vast te leggen zonder dat jullie gestoord worden. Het vastleggen van echte momenten en emoties is wat de bruidsfotografie zo bijzonder maakt. In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een idee krijgen van de foto’s die ik maak. Bij het kopje over ons staat wat meer informatie over onze manier van werken. Tot slot kunnen jullie in het blog de laatste trouwreportages bekijken. Sinds een aantal jaar geef ik ook workshops bruidsfotografie aan andere bruidsfotografen. Heel leuk om te doen!

TROUWDATUM RESERVEREN
Echte momenten, niet geposeerd!
Als bruidsfotograaf is Mooibelicht Trouwreportages sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van fotojournalistieke bruidsfotografie. Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag.
Daarom kies ik er als bruidsfotograaf voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn om bijzondere beelden te creëren en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven de dag en ik leg hem vast.

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto’s te zien zijn. De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje”…… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.
Mooibelicht Fotografie is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Ik reis overal heen waar bruidsfotografie of een familiedocumentaire gewenst is. Uiteindelijk krijgen jullie altijd de foto’s in hoge resolutie op USB en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.

NON-Traditionele Bruidsfotograaf
Als jullie op zoek zijn naar bijzondere foto’s die net even anders zijn dan wat je gewend bent van traditionele trouwfotografie, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!
Creatief, intiem, met oog voor detail
Als jullie niet de hele dag willen poseren voor trouwfoto’s, maar vooral lekker willen gaan genieten van jullie trouwdag, dan is het fijn om een bruidsfotograaf te hebben die op de achtergrond werkt en vervolgens wel alle bijzondere momenten op een mooie manier vastlegt. Creatieve foto’s die de intimiteit en het verhaal van jullie trouwdag vertelt.

Over Mij
Tegenwoordig kom je de term “Journalistieke Bruidsfotografie” overal tegen, maar wat is het nou eigenlijk?
De opleiding Journalistiek Vrije Universiteit Amsterdam zegt er het volgende over: “Journalistieke kwaliteit zit niet alleen in een feitelijk juiste berichtgeving. Hoe je het nieuws vertelt is even belangrijk. Nieuws is niet alleen een representatie van de werkelijkheid. Het omgekeerde is ook waar. Om de werkelijkheid te begrijpen, maken mensen gebruik van de woorden, de verhalen en de kaders die de journalistiek aanreikt. Journalistiek bedrijven betekent dan ook keuzes maken: journalist ben je niet voor jezelf, je werk heeft pas nut als het een publiek bereikt. Onze stelling is dat journalisten zich bewust moeten zijn van hun rol in de samenleving; hun weergave van het nieuws heeft invloed op de manier waarop het publiek de werkelijkheid ervaart.”

Als wij deze mooie stelling gaan vertalen naar de manier waarop wij een trouwdag fotograferen, dan zien wij hier zeer veel overeenkomsten in. Iedereen kan met een camera wat foto’s maken op een bruiloft (een feitelijk juiste berichtgeving), maar de manier waarop het gebeurd zal het bruidspaar uiteindelijk beïnvloeden op de manier waarop zij hun bruiloft ervaren en er op terug gaan kijken. Journalistieke Bruidsfotografie betekend ook keuzes maken, bruidsfotograaf ben je niet voor jezelf, de fotoreportage heeft pas waarde als het bruidspaar hiermee geraakt wordt. De gevoelens, emoties en bijzondere momenten van de trouwdag moeten bij het bekijken van de foto’s herbeleefd worden. Dat is ons uitgangspunt.
Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat wij willen tijdens jullie trouwdag! Daarom kiezen wij ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie trouwdag. Wij vangen de mooiste momenten zoals ze zijn en zullen jullie niet laten poseren. Jullie beleven jullie dag en wij leggen hem vast op een creatieve manier.
 
Ik probeer zo veel mogelijk mijn hart te volgen en te genieten van het leven. In 2007 ben ik getrouwd met Marjolijn en samen hebben we al veel van de wereld kunnen zien. Onze twee jongens, nu 4 en 8, hopen we ook nog vaak mee te kunnen nemen naar de vele bijzondere plekken op deze aarde.

MooiBelicht Trouwreportages is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Als jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf en een unieke fotoreportage willen van jullie mooiste dag, neem dan snel contact met ons op voor beschikbaarheid.
Als onze manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laten wij jullie graag meer van ons werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar.


Trouwen i

Bedrijfsfotografie van MooiBelicht zorgt ervoor dat jouw onderneming op de kaart wordt gezet. Hierbij kun je denken aan het weergeven van verschillende bedrijfsprocessen, evenementen of zelfs medewerkers. Zo wordt de aandacht op professionele wijze op de organisatie gericht. Als bedrijf krijg je vaak maar één keer de mogelijkheid om een goede eerste indruk achter te kunnen laten.

Juist dan is het belangrijk dat de identiteit van de organisatie of het evenement op een mooie manier visueel wordt gepresenteerd. Mijn bedrijfsfotografie richt zich vooral op het maken van een beeldend verhaal. Uiteraard hou ik daarbij rekening met eventuele wensen. Zo kun je jouw onderneming middels sprekende beelden perfect weer laten geven. De bedrijfsfotografie van MooiBelicht brengt de sterke aspecten en kenmerken van de onderneming herkenbaar in beeld.

Creativiteit, stijl en persoonlijkheid spelen daarbij een grote rol. Mijn bedrijfsfotografie kenmerkt zich door een frisse benadering van hoge kwaliteit. Daarbij verlies ik het gevoel voor detail natuurlijk niet uit het oog. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je de bedrijfsvoering zelf in beeld wilt laten brengen, of op zoek bent naar bedrijfsfotografie voor zakelijke portretten.

Professionele bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie van MooiBelicht De bedrijfsfotografie van MooiBelicht is op veel manieren toe te passen. Hierbij kun je denken aan een treffende reportage van een evenement of het vast laten leggen van de processen op de werkvloer. Potentiële klanten krijgen daarmee een uniek kijkje achter de schermen van jouw onderneming. De bedrijfsfotografie van MooiBelicht gaat daarbij veel verder dan het schieten van visueel aantrekkelijke beelden.

Zakelijke fotografie kan tevens toegepast worden voor social media doeleinden, websites of diverse vormen van drukwerk. Doordat ik juist de kleine details en kenmerken meeneem voor de lens, ontstaan er innoverende foto’s die het imago en de bedrijfsstructuur van jouw organisatie tot in perfectie weer kunnen geven. Voor persoonlijke en sprankelende bedrijfsfotografie sta ik dan ook graag voor je klaar.

Daarmee draagt mijn bedrijfsfotografie bij aan een totale visuele beleving van een product, bedrijfsproces of dienst. Door mijn ruime ervaring in én passie voor het vak, verlies ik geen belangrijk detail uit het oog. De bedrijfsfotografie van MooiBelicht kenmerkt zich dan ook door kwaliteit, creativiteit en stijl. Niet alleen in het fotograferen van bedrijfsprocessen, maar ook voor het maken van zakelijke portretten sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer informatie wenst over bedrijfsfotografie. Ik beantwoord je vragen graag.