Let's Celebrate Love & Life

Jullie Bruidsfotograaf

“Het is hem gelukt om juist die momenten vast te leggen die onze dag zo bijzonder maakten. Iedere keer als we de foto’s terug zien, dan herbeleven we niet alleen de dag zelf, maar ook de emoties die we beide hadden.” – Maaike en Eelco

“We willen MooiBelicht van harte aanraden als bruidsparen de emotionele, spontane, mooie, grappige, romantische maar ook officiële momenten van hun dag prachtig vastgelegd willen zien!”            Anne en Jur


Een trouwdag is leuk, spannend, bijzonder en emotioneel. Een samenkomst van familie en vrienden speciaal voor jullie. De momenten die ontstaan op een trouwdag weten zich vaak moeilijk te omschrijven, maar als ik die momenten vang in een foto die jullie het verhaal verteld, dan is mijn missie geslaagd.

Het overhandigen van het eindresultaat is nog zo’n bijzonder moment. Samen hebben wij een trouwalbum gemaakt. Jullie de keuzes, ik het ontwerp. Of soms mag ik zelfs bruidsparen compleet gaan verrassen met mijn eigen creativiteit. Wat jullie willen! De spanning is voelbaar op het moment waarop het boek klaar ligt op tafel om voor het eerst open gedaan te worden.

De blijdschap die volgt is waar ik het voor doe.

MooiBelicht Bruidsfotografie maakt bijzondere trouwfoto’s om een leven lang jullie trouwdag opnieuw te beleven. Als journalistieke bruidsfotograaf kies ik er voor om julliev trouwdag vast te leggen zonder dat jullie gestoord worden. Het vastleggen van echte momenten en emoties is wat de bruidsfotografie zo bijzonder maakt. In mijn portfolio bruidsfotografie kunnen jullie een idee krijgen van de foto’s die ik maak. Bij het kopje over ons staat wat meer informatie over onze manier van werken, want ja, wij komen met z’n tweeën! Tot slot kunnen jullie in het blog de laatste trouwreportages bekijken. Sinds een aantal jaar geef ik ook workshops bruidsfotografie aan andere bruidsfotografen. Heel leuk om te doen!

Mooibelicht Bruidsfotografie

Als bruidsfotograaf is Mooibelicht Trouwreportages sinds 2005 gespecialiseerd in het maken van fotojournalistieke bruidsfotografie. Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag.

Daarom kies ik er als bruidsfotograaf voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn om bijzondere beelden te creëren en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven de dag en ik leg hem vast.

Journalistieke Trouwfotografie

Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto’s te zien zijn. De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen. Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje”…… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.

Mooibelicht Fotografie is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland met af en toe een uitstapje over de grens. Ik reis overal heen waar bijzondere bruidsfotografie gewenst is. Uiteindelijk krijgen jullie altijd de foto’s in hoge resolutie op USB en aanvullend kan er een album voor jullie gemaakt worden.

Documentaire Bruidsfotograaf

Als mijn manier van fotograferen jullie aanstaat, dan laat ik jullie graag meer van mijn werk zien tijdens een persoonlijk gesprek. Dat is dan gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen en te voelen of het klikt tussen ons. Op jullie bruiloft moeten we namelijk wel echt ontspannen kunnen zijn met elkaar!

Bruidsfotograaf op de achtergrond

Als jullie niet de hele dag willen poseren voor trouwfoto’s, maar vooral lekker willen gaan genieten van jullie trouwdag, dan is het fijn om een bruidsfotograaf te hebben die op de achtergrond werkt. Op die manier zullen er voornamelijk journalistieke bruidsfoto’s ontstaan die een goede weergave geven van hoe de trouwdag is verlopen.

Awards

  • 9 ISPWP AWARDS
  • TROUW-FOTOGRAAF VAN HET JAAR 2016
  • 16 WPJA AWARDS
  • BRUIDSFOTO AWARDS 2014 | 2016 | 2017
  • 5 FEARLESS AWARDS

Mÿn laatste blogs