Trouwfotografie – Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Mooibelicht Fotografie

Voor een trouwfotograaf zijn jullie bij Mooibelicht Fotografie aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met een trouwreportage als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

Markthal Rotterdam Trouwfotografie

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

De reportage door de trouwfotograaf bestaat ongeveer uit 300 tot 400 foto’s die jullie in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Een selectie van de reportage zal voor jullie gemaakt worden en binnen twee weken als online slideshow te zien zijn. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de foto’s van jullie mooie dag het best tot zijn recht te laten komen.

Waarom is het slim om een ervaren trouwfotograaf uit te kiezen? Indien jullie een trouwreportage willen krijgen waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben dan weet je met een ervaren bruidsfotograaf  zeker dat alle mooie plekjes gevonden worden en de belangrijke momenten op een geweldige en creatieve manier gefotografeerd zullen worden. Tevens kan ik een schitterend fotoalbum voor jullie maken waarin elk onderdeel van jullie huwelijksdag mooi in beeld  komt. Op deze manier kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie bruidsfoto’s. Het fotoboek kan geheel naar jullie wensen aangepast worden.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwfotografie jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een trouwfotograaf van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.

 

Trouwfotograaf Bruidsfotografie MooiBelicht