Bruidsfotograaf / Trouwfotograaf Rotterdam

Op zoek naar een Trouwfotograaf in Rotterdam ?

Voor het boeken van een trouwfotograaf Rotterdam zijn jullie bij Mooibelicht Trouwreportages aan het juiste adres. Wij zorgen dat jullie dag op een leuke ontspannen manier wordt vastgelegd, met foto’s als resultaat waar jullie nog heel lang plezier van zullen hebben. Een trouwreportage wordt gekenmerkt door fotografie in reportage stijl; niet eindeloos poseren, maar het vastleggen van jullie dag zoals die zich voordoet, met de nadruk op alle intieme, emotionele en mooie momenten die een huwelijksdag kent.

 

Trouwfotograaf MooiBelicht

 

Trouwfotograaf MooiBelicht

 

Klik hier om direct naar de foto’s te gaan!

 

Een volledige reportage van een trouwfotograaf in Rotterdam bestaat ongeveer uit 300 tot 400 foto’s die jullie allemaal in hoge resolutie op DVD zullen ontvangen. Door de trouwfotograaf zal voor jullie binnen twee weken een slideshow met jullie bruidsfotografie online gezet worden. Vervolgens is er natuurlijk de mogelijkheid om een mooi album te laten maken om de trouwfotografie in Rotterdam het best tot zijn recht te laten komen.

Waarom is het slim om voor een ervaren trouwfotograaf Rotterdam te kiezen? Indien jullie trouwfoto’s willen hebben waar je nog jarenlang van kunt genieten dan weet je met een ervaren trouwfotograaf Rotterdam zeker dat alle mooie plekjes gevonden worden en de belangrijke momenten op een geweldige en creatieve manier gefotografeerd worden. Tevens kan ik een schitterend trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Op deze manier kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie trouwfoto’s. Het fotoboek kan geheel naar jullie wensen aangepast worden.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze trouwreportage jullie aanstaat. Zo ja, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we elkaar leren kennen zodat jullie kunnen beslissen of een trouwreportage van Mooibelicht de juiste keuze is voor jullie trouwdag.

Bruidfotografie Fotograaf Trouwfotograaf MooiBelicht

Het verzorgen van een bruidsreportage gaat verder dan het vastleggen van bijzondere momenten. Doordat ik het moment fotografeer zoals deze op dat moment is, kunnen emoties verpakt worden in een prachtig plaatje. Daardoor gaat jullie bruidsreportage écht een verhaal vertellen. Als ervaren en passievolle trouwfotograaf maak ik dan ook zo min mogelijk gebruik van posities of situaties die gedirigeerd zijn. Zo wordt de herinnering aan de mooiste dag van jullie leven levendig gehouden.

Als trouwfotograaf voor de omgeving Rotterdam leg ik de sfeer van het moment vast zoals deze is. Of dat nu bij het aantrekken van de bruidsjurk is, de ceremonie of het spetterende avondfeest. Daardoor ontstaat er een reportage die het persoonlijke verhaal van jullie trouwdag vertelt. Niet alleen nu, maar ook nog over een lange tijd. Als ervaren trouwfotograaf lever ik dan ook graag een bijdrage aan wat de meest bijzondere dag van jullie leven moet worden.

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

Het stadhuis van Rotterdam heeft een van de mooiste trouwzalen van Nederland.  Daarnaast kent Rotterdam een aantal geweldige plekken voor een bruidsfotoshoot. Dit kan zijn ergens aan de Maaskade met een mooi uitzicht over de skyline van de stad. Ook onder, rond en op de Erasmusbrug kan mooie foto’s opleveren. De kop van zuid met Hotel New York, de Maastunnel, de watertaxies en het park bij de Euromast zijn allemaal mooie plekken voor een bruidsreportage. Wat Rotterdam ook veel te bieden heeft zijn rauwe industriële plekken in het havengebied, zoals de Heijplaat, Pernis of de Waalhaven.

 

Tevens kan ik een schitterend trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Op deze manier kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie bruidsfoto’s. Het fotoboek kan geheel naar jullie wensen aangepast worden.

Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar. Jullie kunnen in mijn portfolio bekijken of de stijl van onze bruidsreportage jullie aanstaat.

Als trouwfotograaf ben ik de hele dag dichtbij jullie. Toch probeer ik mezelf zo onzichtbaar mogelijk op te stellen om spontane gebeurtenissen en momenten op een bijzondere wijze vast te kunnen leggen. Dit kan een klein gebaar zijn tussen familieleden of gasten, een betekenisvolle gezichtsuitdrukking van de bruidegom of zelfs een traan van geluk. Al deze momenten vang ik voor mijn lens en verpak ik in een treffende foto waarin jullie de sfeer van de dag steeds weer opnieuw beleven.

Op deze manier vertelt jullie reportage echt een verhaal. Natuurlijk is het daarbij heel fijn om dit later nog eens rustig terug te kunnen zien. Want zeker op de meest bijzondere dag van jullie leven gaan er veel indrukken, momenten en sferen aan jullie voorbij. Als trouwfotograaf sta ik daarin graag voor jullie klaar. Door mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak streef ik er telkens weer naar om een bijzondere herinnering te leveren van jullie trouwdag.

Omdat ik op de dag zelf veel bij jullie als bruidspaar in de buurt bent, is het belangrijk dat de onderlinge klik goed is. Dat geeft jullie vertrouwen waardoor jullie jezelf kunnen zijn als de lens in de buurt is. Ook als jullie speciale wensen hebben sta ik als trouwfotograaf graag voor jullie klaar. Op deze manier werken we samen toe naar een onvergetelijke dag die op prachtige wijze voor jullie wordt vastgelegd. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Trouwfotografie Mooibelicht

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie

 

Trouwfotograaf-Rotterdam-125-Trouwfotografie