De drukte, chaos en liefde van een gezin met jonge kinderen.... 

Voor je het weet is het voorbij en zijn ze groot.

Natuurlijk maak je zelf duizenden foto's van jullie kinderen en wil je elk moment vastleggen voor later.

Maar wat dit soort foto's vaak niet in zich hebben is het gebruik van mooi licht, gave composities en het juiste moment waarop de band tussen de familieleden echt goed zichtbaar wordt. Een professionele fotograaf kan dat wel voor jullie doen en daarmee de mooiste foto's maken die het verdienen om groot afgedrukt te worden of nog jaren lang gekoesterd te worden in een mooi album. 


Voor maar €50,- komt er 2 uur lang een professionele fotograaf bij jullie in huis. Jullie gezin zal gefotografeerd worden als jullie het gezellig hebben met elkaar, als er gelachen wordt of gehuild. Alle momenten die jullie gezin zo bijzonder maken zullen op een bijzondere wijze vastgelegd worden. Als het lekker weer is, dan gaan we natuurlijk ook naar buiten en zullen er leuke foto's ontstaan waar jullie samen met de kids aan spelen zijn. Als er spontaan momenten ontstaan waar er een "geposeerde" foto genomen kan worden, dan zal dat natuurlijk ook gebeuren, maar de nadruk ligt op natuurlijke, spontane en niet geposeerde foto's.


Lijkt het jou ook leuk om mooie professionele foto's te krijgen van jou gezin? Stuur dan een mailtje naar cdg@mooibelicht.nl Het is leuk als je in de mail al iets verteld over jullie gezin. Vermeld ook je telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.